Саботно танго на сепариња во парк :)

Денес во 21:30 час, во Градскиот парк, фамилија Тангови како домаќини на настанот, ве покануваат на саботно танго на сепариња во парк. 🙂 Повелете на дружба и танго за душа!

[su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=629RWCd3Y74&feature=youtu.be” width=”720″ height=”520″ controls=”no” showinfo=”no” rel=”no”]

Share Button

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.