Уметнички дела во лушпи од јајца

Турската уметница Суреја Нојан (Süreyya Noyan) прави прекрасни уметнички дела во внатрешноста на јајцето. Таа деликатно и прецизно ги користи лушпите за оваа специфична уметност.  Погледнете!

Share Button

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.