Концерт во чест на Гоце Николовски

Концертот во чест на Гоце Николовски ќе се одржи на 19.08.2015  год. во рамките на Bit Fest, со почеток во 20:00 часот.

Место на одржување: Центар за култура-Битола

Влезот е сободен.

 

 

 

 

 

 

Share Button

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.