Промоција на „Собрани драми, книга четврта“ од Горан Стефановски

Промоција на најновата книга собрани драми од Горан Стефановски којашто ги содржи: Одисеј, Огнени јазици и Figurae veneris historiae.

Дата: 19.08.2015

Време: 19:00

Место: Куќата на Уранија, Охрид

Промотор: Катица Ќулавкова

Изведба на сцени од драмите: Никола Ристановски

Share Button

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.