ШТО ЌЕ ГЛЕДАМЕ ВО НАРЕДНИТЕ ДЕНОВИ НА КУЛТУРНОТО ЛЕТО КАРПОШ 2015…

ОД ДЕНЕС ЗАПОЧНУВА КУЛТУРНОТО ЛЕТО КАРПОШ 2015…

[su_slider source=”media: 3028″ limit=”1″ link=”lightbox” width=”540″ height=”720″ responsive=”no” title=”no” arrows=”no” pages=”no” mousewheel=”no” autoplay=”0″ speed=”0″][su_slider source=”media: 1004″ limit=”1″ link=”lightbox” width=”360″ height=”560″ responsive=”no” title=”no” arrows=”no” pages=”no” mousewheel=”no” autoplay=”0″ speed=”0″][su_slider source=”media: 157,156,155,154,153,152″][/su_slider]

Share Button

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.