Голем концерт на ВАН ГОГ

Утре во 21:00 часот, во рамките на Бит Фест 2015, ќе имате можност да уживате во музиката на Ван Гог. Место на одржување на големиот концертот е Хераклеа, Битола.  [su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=B57sYffgA3k” width=”720″ height=”520″ controls=”no” showinfo=”no” rel=”no”][su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=l5eyLMASbkE” width=”720″ height=”520″ controls=”no” showinfo=”no” rel=”no”][/su_youtube_advanced]

[su_slider source=”media: 3084″ limit=”1″ link=”lightbox” height=”720″ responsive=”no” title=”no” arrows=”no” pages=”no” mousewheel=”no” autoplay=”0″ speed=”0″][su_slider source=”media: 1004″ limit=”1″ link=”lightbox” width=”360″ height=”560″ responsive=”no” title=”no” arrows=”no” pages=”no” mousewheel=”no” autoplay=”0″ speed=”0″][su_slider source=”media: 157,156,155,154,153,152″][/su_slider]

 

Share Button

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.