На првиот ден во училиште

Симпатичнo момче теши девојка на првиот ден во училиште во Тајван…

[su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=PclvpXg8CBc” width=”720″ height=”520″ controls=”no” showinfo=”no” rel=”no”][su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=l5eyLMASbkE” width=”720″ height=”520″ controls=”no” showinfo=”no” rel=”no”][/su_youtube_advanced]

Share Button

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.