Фамилија Мечки си прават журка на базен а притоа заборавија да се најават кај газдите

Мајка мечка заедно со своите пет убави мечиња беа фатени со камера како си играат во фамилијарениот базен во „Rockaway, New Jersey“.

Фамилијата „Bosso“  кои биле на вториот спрат од куќата, ги следеле мечињата како си играат во базенот, ова изгледало како детска сказна но во реалност.

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=77dtqOOaGLo” width=”720″ height=”520″ responsive=”no”][su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=EIsauUFIguE&feature=youtu.be” width=”640″ height=”320″ responsive=”no”][/su_youtube]

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.