ДЕМИРХИСАРСКО КУЛТУРНО ЛЕТО 2015

27.08.2015, 18:00 часот, Манастир Пресвета Богородица, Суводол – Кутретино
„МАНАСТИРСКО ПОЕТСКО ЕХО“

Ќе учествуваат:

1. Македонка Чадиноска, Скопје.
2. Љубица Чифлигароска,Охрид
3. Менде Солунчевски, Демир Хисар
4. Гордана Димовска, Австралија
5. Драган Бошевски -Демир Хисар
6. Христијан Лозаноски, Демир Хисар
7. Сашо Борисовск, Битола
8. Снежана Јосифоска, Демир Хисар
9. Дончо Мишовски, Скопје
10. Мирко Томовски, Охрид
11. Билјана Солунчевска, Битола
12. Трифун Георгиевски-Охрид
13. Спаса Јанкулоска, Демир Хисар
14. Андријана Котевска, Суводол, Демир Хисар
15. Сара Јовица Ивановски, Куманово
16. Елена Ѓорѓиевска Костадиновиќ, Битола
17. Спаса Талевска-Јанкулоска, Демир Хисар
18. Леонора Лозановска, Белче, Демир Хисар
19. Сара Котевска, Суводол, Демир Хисар
20. Горјан Петрески, Скопје
21. Јулијана Наумовска, Битола
22. Васко Талевски. Демир Хисар
23. Ацо Тришоски, Кичево

 

27.08.2015, 18:00 часот, Манастир Пресвета Богородица, Суводол – Кутретино
ПОЕТСКО ДЕФИЛЕ „ВИСАРИОН“

 

 

Share Button

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.