Необичен настан во кафе-книжарница ВЕШТИЦА

Утре (вторник, 25.08.2015) со почеток во 20 часот во кафе-книжарницата ВЕШТИЦА ќе се одржи еден необичен настан под името „мал стих во мал графит“ каде ќе можете да видите како поетите-пријатели на ВЕШТИЦА ќе оставаат свој печат на ѕидовите од кафе-книжарницата, да слушнете квалитетна поезија и да уживате во уште еднo од уникатни и прекрасно поминати дружења во оваа скопска кафе-книжарница.

 

Share Button

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.