Ужинка во замена за училишен прибор!!!

Со цел да се помогне на многуте ученици кои не можат да си дозволат училишен прибор, денес, Кула организира

предшколска ужинка, а главна задача на сите присутни е да донесат / донираат било какви материјали кои спаѓаат во еден УЧИЛИШЕН ПРИБОР!

Се гледаме на голем одмор во 17:30 🙂

 

Share Button

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.