Хотел под вода

Замислете се најавувате во некој хотел кој ќе ви даде уникатно искуство да спиете под вода! Манта ресортот блиску Танзаниа, ви нуди едно пријатно искуство. Има хотел кој плови над вода, со спалната под вода.Замислете си вие си легнувате да спиете а околу вас си пливаат различни риби од најмали до најголеми. До локацијата ве пренесува бротче, на првиот спрат има убав 7-мо сед каде што може да си одмарате, WC, фрижидерче, туш за бањање со мала кујничка, на првиот кат простор за сoнчање, и директно ќе може да се скока во вода. За ваков хотел можете само да си сонувате. Да не должиме, погледнете го видеото.

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.