Глувчиња (фото)

Самоукиот артист Loïc од Швајцарија, има 26 години, а почнал да црта кога бил многу мал…  Погледнете ги сликите што ги одбравме за вас, а доколку ви се допаѓаат можете да го следите на неговиот профил Apredart и Instagram.

[su_slider source=”media: 3462,3463,3464,3465,3466,3467,3468,3469,3470,3471″ limit=”10″ link=”lightbox” width=”480″ height=”480″ responsive=”no” title=”no” arrows=”no” pages=”no” mousewheel=”no” autoplay=”10″ speed=”7000″][su_slider source=”media: 1004″ limit=”1″ link=”lightbox” width=”360″ height=”560″ responsive=”no” title=”no” arrows=”no” pages=”no” mousewheel=”no” autoplay=”0″ speed=”0″][su_slider source=”media: 157,156,155,154,153,152″][/su_slider]

 

Share Button

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.