Мотор од хартија

Погледнете го моторот V6 со хартиени клипови.
Моторот е направен од хартија, ова е најдобар начин за да се види како работи моторот на колата. Погледнете го видеото до крај и ќе видите како функционира моторот со помош на балон, користејќи го воздухот како “бензин”. Интересно креиран мотор! Погледнете го моторот V6 со хартиени клипови.

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=fT_hTHl4wWk” width=”820″ height=”560″ responsive=”no”]Погледнете го хартиените мотор V6 со хартиени клипови.[/su_youtube]

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.