За некого отпад, за некого инспирација! -Скриениот свет во тоалетна хартија

Илустраторката Anastassia Elias, одушевена од колаж техниката, создала таен живот во тоалетната хартија. Основа за ваквата магија е импресивната игра на светлото и сенките.

[su_slider source=”media: 3508,3509,3510,3511,3512,3513,3514″ limit=”7″ link=”lightbox” width=”720″ height=”720″ responsive=”no” title=”no” arrows=”no” pages=”no” mousewheel=”no” autoplay=”7″ speed=”7000″][su_slider source=”media: 1004″ limit=”1″ link=”lightbox” width=”360″ height=”560″ responsive=”no” title=”no” arrows=”no” pages=”no” mousewheel=”no” autoplay=”0″ speed=”0″][su_slider source=”media: 157,156,155,154,153,152″][/su_slider]

 

Share Button

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.