Google го промени своето лого

Во периодот од 17 години, Google направи многу промени. Се направија промени во изгледот на „Search“ (алатката за пребарување, се креираше  „Google Maps“, може да се бараат податоци од историјата и тн…  погледнете го видеото:

 

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.