Изложба на илустрации „Lovers & Strangers“ на Теа Пупкова

Ве покануваме на првата самостојна изложба на илустрации на Теа. Ќе ни биде особена чест и задоволство доколку одвоите дел од вашето време за да дојдете и заедно да ја споделиме оваа радост.

На изложбата ќе не забавува Andreas Hz (happy go lucky pop & disco set), а вие задолжително понесете си насмевка со себе 🙂

Се гледаме на 5 септември во 21 часот во Децата од нашата улица!

[su_slider source=”media: 3444″ limit=”1″ link=”lightbox” width=”460″ height=”640″ responsive=”no” title=”no” arrows=”no” pages=”no” mousewheel=”no” autoplay=”0″ speed=”0″][su_slider source=”media: 1004″ limit=”1″ link=”lightbox” width=”360″ height=”560″ responsive=”no” title=”no” arrows=”no” pages=”no” mousewheel=”no” autoplay=”0″ speed=”0″][su_slider source=”media: 157,156,155,154,153,152″][/su_slider]

 

Share Button

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.