Гром удри во фабриката на „Jim Beam“

Не секогаш се случуваат вакви лоши работи, но кога ќе се случат тие се катострофални. Трагедијата се случи кога удри гром во фабриката за виски на „Jim Beam“, фабриката била близу езерото. Кога удрил громот целото виски истекло во езерото, убивајки стотина ако не и илјадници риби кои живеат во езерото. Кога велиме големо количество, се мисли на 800,000 литри виски! Замислете колкаво количество на алкохол е тоа, за некој убавина а за некој сериозно смртоностно. Кога удрил громот предизвикал пожар, за среќа за кратко време оганот бил совладан. Но сепак, природата претрпела големи штети.

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=d440kLNXk9A” width=”720″ height=”420″ responsive=”no”][/su_youtube]

 

 

 

Share Button

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.