Девојкава е шампион во составување на кутии за пица

Девојкава работи 7 години во пицерија. Погледнете ја колку брзо може да состави кутија за пица![su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=nPf309OP-Zk” width=”720″ height=”520″ controls=”no” autohide=”no” showinfo=”no” rel=”no”][su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=l5eyLMASbkE” width=”720″ height=”520″ controls=”no” showinfo=”no” rel=”no”][/su_youtube_advanced]

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.