Импресивно, погледнете колкав јазик има колибрито

Колибрито е најмалата птица, таа се храни од нектарот на цветовите и за тоа е потребен голем јазик кој работи како пумпа.

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.