ВИЗАНТИСКИТЕ ПЕЧАТИ ОД СКОПСКО КАЛЕ

Проф. д-р Роберт Михајловски од Универзитетот Ла Тробе во Мелбурн, Австралија ќе одржи предавање во вторник

(15 септември), 12:00 часот, Археолошкиот музеј на Македонија, на кое ќе ги презентира резултатите од проучувањањето на византиските печати пронајдени при археолошките истражувања на тврдината Скопско Кале.

[su_slider source=”media: 3753″ limit=”1″ link=”lightbox” width=”720″ height=”320″ responsive=”no” title=”no” arrows=”no” pages=”no” mousewheel=”no” autoplay=”1″ speed=”0″][su_slider source=”media: 3570″ limit=”1″ link=”lightbox” width=”680″ height=”340″ responsive=”no” title=”no” arrows=”no” pages=”no” mousewheel=”no” autoplay=”0″] [su_slider source=”media: 3570″ limit=”1″ link=”lightbox” width=”720″ height=”380″ responsive=”no” title=”no” arrows=”no” pages=”no” mousewheel=”no” autoplay=”0″][su_slider source=”media: 1004″ limit=”1″ link=”lightbox” width=”360″ height=”560″ responsive=”no” title=”no” arrows=”no” pages=”no” mousewheel=”no” autoplay=”0″ speed=”0″][su_slider source=”media: 157,156,155,154,153,152″][/su_slider]

 

Share Button

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.