Школка во звук

На 17ти Септември, четврток, ве покануваме да ја искусите „Школка во звук”. Настанот започнува во 20:00 на школка во градскиот парк.
[su_slider source=”media: 3786″ limit=”1″ link=”lightbox” width=”460″ height=”640″ responsive=”no” title=”no” arrows=”no” pages=”no” mousewheel=”no” autoplay=”1″ speed=”0″][su_slider source=”media: 3570″ limit=”1″ link=”lightbox” width=”680″ height=”340″ responsive=”no” title=”no” arrows=”no” pages=”no” mousewheel=”no” autoplay=”0″] [su_slider source=”media: 3570″ limit=”1″ link=”lightbox” width=”720″ height=”380″ responsive=”no” title=”no” arrows=”no” pages=”no” mousewheel=”no” autoplay=”0″][su_slider source=”media: 1004″ limit=”1″ link=”lightbox” width=”360″ height=”560″ responsive=”no” title=”no” arrows=”no” pages=”no” mousewheel=”no” autoplay=”0″ speed=”0″][su_slider source=”media: 157,156,155,154,153,152″][/su_slider]


На овој настан ќе учествуваат бендови од македонската алтернативна сцена. Градскиот парк ќе биде исполнет со преработки, како и авторска музика на овие бендови.

Настапуваат:

– Nate & Sons
– Змајови
– Decibell
– Cosmic Frequencies
– Канта
– The Dunwich Horror
– Hills of Eternity
– String Road

Ве очекуваме…

Share Button

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.