Промоција на книга: Ние, Другите – Сашо Димоски

Како да се отпочне патување кон нешто толку лично, што е апсолутно лично, без да се побараат корените, основите, предисторијата на историјата, приказната пред приказната, без да се постават сите прашања кои се предуслов за оние интимни запрашувања? Битието е проблем. Животот е патека која нуди можни решенија за тој проблем.

Промоцијата на книгата ќе се одржи на 20 септември (недела), 19:00 часот, Народен театар „Јордан Хаџи Константинов – Џинот“, Велес.

 

Share Button

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.