Промоција на книгата „Марла“ од Марија Прличкова

Утре (петок) 18.09.2015 со почеток во 20.00 часот кафе-книжарница ВЕШТИЦА има чест да ве покани на една несекојдневна промоција на книгата „Марла“, која писателката Марија Прличкова ќе ја отвори со свој перформанс.

Ќе ни биде чест доколку не почестите со вашето присуство на ова незаборавно дружење. Книгата само за време на овој настан ќе имате можност да ја купите по промотивна цена.

ЧИТАЈ ПОРНО, ПОШTО ГЛЕДАЊЕТО Е ДЕМОДЕ…

Share Button

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.