Кармин

Еден и единствен поглед, таа црна густа коса и црни остри линии на лицето, а најнежниот, внимателниот, милиот, заштитникот на нејзината душа. Спасот и мирот, бесот и лудилото, ја следи од едниот крај на другиот со погледот….Ја гледа и се слади како Ѕвер кој доолго ја чекаше својата жртва , Ѕверот кој се претвори во маче!!!…….И повторно се разбуди она животинското во него….

Ја гледаше еден миг…два…цела вечност….и со погледот во целата гужва и чад и го кажа сето она што сакаше да и го направи, да и го покаже и да и докаже до каде можеше да оди…до болка, до лудило…до нирвана….да е најубавиот момент…да остави !!! Нејзино беше да одлучи, да се препушти, да ужива во животот, да се опие, да излуди како средношколка со него, да ги проба сите негови сокови, да ја боли….Имаше многу можности, но таа реши : ќе замине со него и ќе ризикува !!! ….Си помисли: Take it or leave it !!!

Силно се насмевна како дете што се препелка среде полјана, го повлече кон себе толку силно што станаа Едно, го грабна и избегаа од сите…. Ја стегаше, ја гризеше, ја бакнуваше толку нежно, толку страсно, ја стискаше нежно….и го спушти црниот фустан, го искина градникот и почна да се слади како прегладнет Ѕвер…секој милиметар од нејзиното мазно тело беше вкусен од неговиот јазик, стоеше така препуштена како срна, испреплетена како змија, наежена, возбудена, влажна, жедна…желна за повеќе од него. Се опушти и заборави на Се и Сите, целиот свет не постоеше повеќе за нив.

Застана, го погледна, му се насмевна…му ги допираше меките, сочни и полни црвени како кармин усни, ги милуваше со врвот на своите прсти, ги стисна и почна да се насладува таа, сега е нејзиниот ред…. прво со врвот на својот јазик проба нежно, полека, уплашено…за да ги грабне и почне да ги пие соковите на усните како црвен кармин….Ахх тие усни!!! Неговите усни, погледи и допири кои ја разнесуваа низ просторот, ја стискаа силно на ѕидот, ја стисна силно и и кажа: Моја си!!!… Ја донесе на колена до столицата…и ги врза рацете и почна да ја измачува со својот јазик и нежни прсти, ја мачеше со своето нежно грицкање по нејзините брадавици, клиторисот, ја натера да се претвори во Ѕвер, Ѕверот кој е спремен на се…до даска, до крај со него….Ја натера да ја моли да престане, да застане, да ги извади нејзините црвени нокти зариени во неговата кожа, навлегувајќи во неа толку силно и толку до крај што мислеа дека се Едно, дека ништо друго не постои….Само Тие!!!

Ја молеше и ја буткаше од себе, да се тргне, да престане, ја молеше да престане да го бакнува најнежниот негов врв, да престане со својот јазик кој непрестајно си играше со него, ја молеше да престане да го гледа со тие заводливи очи додека ги цицаше сите негови сокови.

Ја молеше да престане, сакајќи да ја земе пак одново и одново да ужива со неа и нејзините будалаштини.

Сакаше да ја земе пак и да го искине секое парче облека од неа, од него, бидејќи беше љубоморен на се, ја сакаше само за себе тогаш кога ќе му затропаше на вратата пак и пак и пак, сакаа да се имаат, да се допираат, да се чувствуваат. Сакаа кога таа ќе го почувствуваше тврдиот дел од него, кога ја “тепаше“, кога ја “мачеше“, кога му го земаше до крај, кога ја гребеше, ја влечеше за репот и ја стегаше за вратот, кога низ стиснати заби и кажуваше колку многу, најсилно сака да ја има сега, тука, секогаш и секаде.

Take it, or leave it си мислеше секој пат кога ќе и дојдеше нагонот за него, секој пат кога ќе помислеше на него и неговите усни црвени како кармин…..го оставаше Светот сам на себе, а таа му се препушти нему и сладострастието што почнува од тие усни !!!

Пак и пак и пак поминувајќи го тој праг !!!

 

Yasemin

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.