Жената го повикува коњот, следната слика ќе ви го одземе здивот

Овој убав коњ живее во Озаркс, САД и едноставо ќе ви го одземе здивот со неговата убавина. Неговото име е Фредрик Велики на видеото може да видите колку е елегантен, со  неверојатна комбинација од благодед и моќност. Оваа раса потекнува од Холандија, неговата висина се движи од 152 до 173. Оваа раса има моќни мускули сјајна грива. Да не должиме многу погледнете го видеото.

[su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=DLJMDpHnRdk” width=”720″ height=”520″ controls=”no” autohide=”no” showinfo=”no” rel=”no”][su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=l5eyLMASbkE” width=”720″ height=”520″ controls=”no” showinfo=”no” rel=”no”][/su_youtube_advanced]

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.