АЈДЕ СИТЕ НА БАЗАР

Настанот е во организација на хуманитарното здружение на Есма и Стево Теодосиевски. 

Ќе се организира модна ревија со миленици, дресура, интересна лотарија, јавање на коњче, илузии со познатиот Кристијан.


Оние кои сакаат милениче а немаат, ќе можат да си вдомат и со тоа да ја поддржат кампањата “Дома за секое милениче“ на здружението “Анима Мунди“.Влезот е слободен.

3-4 октомври. Хотел Континентал, Скопје.

Share Button

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.