Нов вид на спорт

Нов вид на кошарка неговото име е Slamball. Нема тројки нема аут само положување, забивање и шутирање досега не видено во Македонија.

[su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=xOg2PNfimEY” width=”720″ height=”520″ controls=”no” autohide=”no” showinfo=”no” rel=”no” theme=”light”][su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=l5eyLMASbkE” width=”720″ height=”520″ controls=”no” showinfo=”no” rel=”no”][/su_youtube_advanced]

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.