ХУМАНИТАРЕН СЛЕМ НАСТАН ЗА ЈОЦЕ

Поетри слем Македонија со хуманитарен слем настан!

КОГА? Сабота, 10. октомври.

КАДЕ? Во галеријата на Кинотека на Македонија.

КОИ? Елена Пренџова, Игор Трпче, Перо Сарџоски, Цвета Колева, Жаклина Филипова- Свеќаровска, Снежана Стојчевска, Тони Павлески, Виктор Јакимовски, Исток Улчар, Кети Јованова, Мила Гроздановска, Наде Поп-Гаврилова,Ристе Иракоски + отворен микрофон

КОЛКУ? Влезница 100 ден. СИТЕ СОБРАНИ СРЕДСТВА СЕ НАМЕНЕТИ ЗА ЛЕКУВАЊЕТО НА ЈОЦЕ ВО МОСКВА. Јоце Блажевски 28 год.дечко боледува од церебрална парализа. За неговиот последен третман со пресадување на матични клетки се потребни 13 000 ЕУ. Да донираме со влезница или пак во кутија за донации или пак на телефонските броеви:
ВИП: 077 143 314
Т-МОБИЛЕ: 070 143 109

ЗОШТО? Затоа што добро се чувствуваме кога добро правиме, најдобро кога добрината има позитивен исход.

Share Button

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.