Биди и ти дел од ѕвезденото небо на Тоше

Годините поминуваат но, традицијата, верноста и посветеноста на фановите останува.

И оваа година настанот се одржува по осми пат во чест на последниот концерт на Тоше. Премиерно утре на Плоштад Македонија ќе прозвучи новата мелодија, новите ноти, новата љубовна приказна преточена во НОВАТА ПЕСНА на Тоше која ќе биде уште еден доказ за неговата љубов и посветеност кон музиката! Долго очекуваната „МАЛЕЧКА“ на англиски јазик!

[su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=BZWyV8w7Vgw” width=”720″ height=”520″ controls=”no” autohide=”no” showinfo=”no” rel=”no” theme=”light”][su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=l5eyLMASbkE” width=”720″ height=”520″ controls=”no” showinfo=”no” rel=”no”][/su_youtube_advanced]

Share Button

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.