Изложба на уметнички слики со ликот на Тоше

Четвртата по ред изложба на Александар Поповски, од 16 до 22 октомври ќе се одржи во Спомен куќата Тодор Проески – Крушево. Oвој пат ќе се прикажат 10 необјавени слики со ликот на Тоше Проески, од неговото раѓање па се до неговиот последен концерт!

 

Share Button

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.