Свечено отворање на Џифони Македонија – “Daydreaming”

Џифони Македонија е на прагот на своето 3-то издание, кое и оваа година ќе се одржи во Скопје од 7ми до 11ти Октомври.

Свеченото отворање на фестивалот ќе се случи во кино Милениум на 7ми Октомври со почеток во 19.30 часот. На отворањето присутните ќе имаат можност премиерно да го гледаат италијанскиот филм “Во Неапол никогаш не врне“ во режија на Серџо Асизи, филм кој својата официјална премиера во Италија и во кино салите низ Европа ќе ја има токму во октомври.

По филмот ќе следи коктел во фоајето на кино Милениум.

[su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=1knD-GQJqNk” width=”720″ height=”520″ controls=”alt” autohide=”no” showinfo=”no” rel=”no” theme=”light”][su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?t=303&v=4dK_SEerPQo” width=”720″ height=”520″ controls=”alt” autohide=”no” showinfo=”no” rel=”no” theme=”light”][su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=l5eyLMASbkE” width=”720″ height=”520″ controls=”no” showinfo=”no” rel=”no”][/su_youtube_advanced][/su_youtube_advanced]

Share Button

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.