Kacy Catanzaro

Ова е првата жена која ги заврши сите препреки на Ninja Warrior семи финалето.

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.