Премиера на “Незрели цреши“ – краток игран филм

Премиерата на краткиот игран филм “Незрели цреши“ ќе се одржи на 20 октомври 2015 год. во МКЦ со почеток во 20:00 часот.Улоги: Душица Стојановска, Коле Ангеловски, Изабела Новотни, Ѓорѓи Тодоровски – Трупче, Елизабета Стефановска, Александар Микиќ, Фисник Зекири, Селпин Керим, Маја Вељковиќ
Режисер: Небојша Јовановиќ;
Продуценти: Благоја Неделковски, Небојша Јовановиќ
Продукција: Филмтрик
Копродуценти: FX3X, Kvazar, Македонска радио телевизија

Share Button

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.