Драги наши идни генерации – СЕ ИЗВИНУВАМЕ!

Периодов, по социјалните мрежи кружеше едно видео од Prince Ea (американски музичар и слободен уметник), кое содржи силна порака до целото човештво, за тоа како ние луѓето се однесуваме кон природата и за тоа какви би биле понатамошните последици доколку продолжиме со таквото однесување во иднина.

Погледнете го видеото кое не може а да не ве замисли, и не ве ве натера барем во една стотинка да се замислите за начинот на кој живееме и како тоа влијае на нашата околина:

[su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=eRLJscAlk1M” width=”720″ height=”520″ controls=”alt” autohide=”no” showinfo=”no” rel=”no” theme=”light”][su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?t=303&v=4dK_SEerPQo” width=”720″ height=”520″ controls=”alt” autohide=”no” showinfo=”no” rel=”no” theme=”light”][su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=l5eyLMASbkE” width=”720″ height=”520″ controls=”no” showinfo=”no” rel=”no”][/su_youtube_advanced]

Share Button

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.