Бајага и Инструктори во Скопје

Бајага и Инструктори се враќаат оваа есен во Македонија за да направат концерт на 3 ноември на плоштадот Делфина-Влае, по повод денови на општина Карпош.


Share Button

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.