Промоција на „Боемска рапсодија во црно“ од Иле Наумов

Денес (среда) 28.10.2015 со почеток во 19.00 часот Кафе-книжарница ВЕШТИЦА од Скопје има чест да ве покани на промоција на стихозбирката „БОЕМСКА РАПСОДИЈА ВО ЦРНО“ од поетот Иле Наумов, на која ќе се читаат песните од стихозбирката и ќе се случи уште едно незаборавно и весело дружење.

На самата промоција ќе може да ја добиете стихозбирката по поволна цена.

Share Button

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.