Концерт на Академскиот хор “Мирче Ацев”

Вечер на Тодор Скаловски

Диригент: Јасмина Ѓорѓеска


Гости: Камерен оркестар при ФМУ и фолклорниот ансамбл при АКУД “Мирче Ацев”

Место: Центар за култура “Иљо Антески – Смок” – Тетово
Време: 19:00 часот


Влезот е бесплатен

[su_slider source=”media: 4594″ limit=”1″ link=”lightbox” width=”320″ height=”460″ responsive=”no” title=”no” arrows=”no” pages=”no” mousewheel=”no” autoplay=”1″ speed=”0″][su_slider source=”media: 3570″ limit=”1″ link=”lightbox” width=”680″ height=”340″ responsive=”no” title=”no” arrows=”no” pages=”no” mousewheel=”no” autoplay=”0″] [su_slider source=”media: 3570″ limit=”1″ link=”lightbox” width=”720″ height=”380″ responsive=”no” title=”no” arrows=”no” pages=”no” mousewheel=”no” autoplay=”0″][su_slider source=”media: 1004″ limit=”1″ link=”lightbox” width=”360″ height=”560″ responsive=”no” title=”no” arrows=”no” pages=”no” mousewheel=”no” autoplay=”0″ speed=”0″][su_slider source=”media: 157,156,155,154,153,152″][/su_slider]

Share Button

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.