СВЕЧЕНО ОТВOРАЊЕ НА ЕСЕНСКИ МУЗИЧКИ СВЕЧЕНОСТИ 2015

КЕРЕМ ГОРСЕВ трио (Турција) и КАМЕРЕН ОРКЕСТАР НА БИТОЛА

Денес во 20:00 часот во Дом на АРМ.

[su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=Oye9JSRGgaE” width=”720″ height=”520″ controls=”alt” autohide=”yes” showinfo=”no” rel=”no” theme=”light” https=”yes”][su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?t=303&v=4dK_SEerPQo” width=”720″ height=”520″ controls=”alt” autohide=”no” showinfo=”no” rel=”no” theme=”light”][su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=l5eyLMASbkE” width=”720″ height=”520″ controls=”no” showinfo=”no” rel=”no”][/su_youtube_advanced]

КЕРЕМ ГОРСЕВ трио (Турција) (Керем Горсев – пијано, Каган Јилдиз – контрабас и Ферит Одман – тапани) и KАМЕРЕН ОРКЕСТАР НА БИТОЛА,
диригент: Сашо Татарчевски
(Во соработка со Јунус Емре Институт – Скопје и Центар за култура – Битола)

[su_slider source=”media: 4650″ limit=”1″ link=”lightbox” width=”560″ height=”720″ responsive=”no” title=”no” arrows=”no” pages=”no” mousewheel=”no” autoplay=”0″ speed=”0″][su_slider source=”media: 3570″ limit=”1″ link=”lightbox” width=”680″ height=”340″ responsive=”no” title=”no” arrows=”no” pages=”no” mousewheel=”no” autoplay=”0″] [su_slider source=”media: 3570″ limit=”1″ link=”lightbox” width=”720″ height=”380″ responsive=”no” title=”no” arrows=”no” pages=”no” mousewheel=”no” autoplay=”0″][su_slider source=”media: 1004″ limit=”1″ link=”lightbox” width=”360″ height=”560″ responsive=”no” title=”no” arrows=”no” pages=”no” mousewheel=”no” autoplay=”0″ speed=”0″][su_slider source=”media: 157,156,155,154,153,152″][/su_slider]

 

Share Button

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.