Мистер Бин подготвува шпагети (смешна анимација)

Кој не го знае Мистер Бин (Mr. Bean) и кој не се забавува на неговите глупости 🙂 Ви претставуваме смешна анимација во која популарниот лик се обидува да приготви шпагети.

Ајде да се насмееме заедно на глупавите ситуации во кои влегува Мистер Бин.

[su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=qi2m4V21bw4″ width=”720″ height=”520″ controls=”alt” autohide=”yes” showinfo=”no” rel=”no” theme=”light” https=”yes”][su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?t=303&v=4dK_SEerPQo” width=”720″ height=”520″ controls=”alt” autohide=”no” showinfo=”no” rel=”no” theme=”light”][su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=l5eyLMASbkE” width=”720″ height=”520″ controls=”no” showinfo=”no” rel=”no”][/su_youtube_advanced]

 

Share Button

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.