Дaни во Гнездо Кујна Бар

Петок, Ден на градот Скопје и ден на добрата музика во Вашето омилено гнездо, Гнездо Кујна Бар, во срцето на Скопје. За Вас, на наше големо задоволство, веднаш после Бени и ДЈ Боби забавата продолжува со една и единствената Дaни. За сите добро познати хитови ќе се погрижи Дaни.

[su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=5qg7eYvOV7A” width=”720″ height=”520″ controls=”alt” autohide=”yes” showinfo=”no” rel=”no” theme=”light” https=”yes”][su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?t=303&v=4dK_SEerPQo” width=”720″ height=”520″ controls=”alt” autohide=”no” showinfo=”no” rel=”no” theme=”light”][su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=l5eyLMASbkE” width=”720″ height=”520″ controls=”no” showinfo=”no” rel=”no”][/su_youtube_advanced]

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.