Сликава ќе го излаже вашиот мозок!

Пред малку гледав еден клип со наслов ,,Сликата ќе го излаже вашиот мозок, и ќе помислите дека гледате слика во боја, но сепак таа е црно бела”. Пред да го пуштам видеото си помислив повторно некоја глупост! Но, се изненадив… Погледнете го видето повеќе пати. Првиот пат придружувајте се на правилата, гледајте ја плавата точка, а потоа пуштете го одново и гледајте секаде освен во плавата точка.

[su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=3P8q_dCU3RI” width=”720″ height=”520″ controls=”alt” autohide=”yes” showinfo=”no” rel=”no” theme=”light” https=”yes”][su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?t=303&v=4dK_SEerPQo” width=”720″ height=”520″ controls=”alt” autohide=”no” showinfo=”no” rel=”no” theme=”light”][su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=l5eyLMASbkE” width=”720″ height=”520″ controls=”no” showinfo=”no” rel=”no”][/su_youtube_advanced]

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.