Видео: Суши со банана и чоколадо

За да направите слатко суши, ќе ви бидат потребни само три продукти – банана, течно чоколадо и оризов крекер, којшто можете да го замените со вашите омилени мусли.

Овој десерт е брз, лесен, не треба печење и изгледа атрактивно.

Да видиме!

[su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=9rekZH1Qu4c” width=”720″ height=”520″ controls=”alt” autohide=”yes” showinfo=”no” rel=”no” theme=”light” https=”yes”][su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?t=303&v=4dK_SEerPQo” width=”720″ height=”520″ controls=”alt” autohide=”no” showinfo=”no” rel=”no” theme=”light”][su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=l5eyLMASbkE” width=”720″ height=”520″ controls=”no” showinfo=”no” rel=”no”][/su_youtube_advanced]

Share Button

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.