Адел маскирана како Џени

Познатите пејачки можат да се маскираат, да го сменат својот личен опис, но не можат да си го сменат гласот!

Адел заедно со Грахам Нортон од БиБиСи,  направија скриена камера на една аудиција за имитатори на Адел. Со мала промена на носот, лажна брада, тотална различна шминка и прекриени тетоважи Адел се трансформираше во Џени. Тогаш се појави на аудиција на имитатори на Адел.

Заклучок: Имитаторките не ја препознаа вистинската Адел по изгледот. Дури кога почна да пее ја препознаа веднаш!

 

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.