СЕТА СЛОВЕНСКА ЉУБОВ

Среда, 9 декември од 12:00 до 13:00, на Филолошки факултет „Блаже Конески“ – Скопје ќе имате можност да ја слушнете најубавата љубовна поезија од СЛОВЕНСКИТЕ ПРОСТОРИ во изведба на студентите СЛАВИСТИ од ФлФБК

[su_slider source=”media: 5111″ limit=”1″ link=”lightbox” width=”700″ height=”600″ responsive=”no” title=”no” arrows=”no” pages=”no” mousewheel=”no” autoplay=”1″ speed=”0″][su_slider source=”media: 3570″ limit=”1″ link=”lightbox” width=”680″ height=”340″ responsive=”no” title=”no” arrows=”no” pages=”no” mousewheel=”no” autoplay=”0″] [su_slider source=”media: 3570″ limit=”1″ link=”lightbox” width=”720″ height=”380″ responsive=”no” title=”no” arrows=”no” pages=”no” mousewheel=”no” autoplay=”0″][su_slider source=”media: 1004″ limit=”1″ link=”lightbox” width=”360″ height=”560″ responsive=”no” title=”no” arrows=”no” pages=”no” mousewheel=”no” autoplay=”0″ speed=”0″][su_slider source=”media: 157,156,155,154,153,152″][/su_slider]

Share Button

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.