Момент на вистина со Џими Фалон

Џими Фалон, Колин Фарел и Винс Ваул играат игра каде што има  две плика во кои има прашања од детството, и треба да раскажат за некоја случка. На крај противниците треба да кажат дали е вистина или се работи за измислена приказна.

[su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=LWS5bz2LGuE” width=”720″ height=”520″ controls=”alt” autohide=”yes” showinfo=”no” rel=”no” theme=”light” https=”yes”][su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?t=303&v=4dK_SEerPQo” width=”720″ height=”520″ controls=”alt” autohide=”no” showinfo=”no” rel=”no” theme=”light”][su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=l5eyLMASbkE” width=”720″ height=”520″ controls=”no” showinfo=”no” rel=”no”][/su_youtube_advanced]

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.