Изложба „100 години од распарчувањето на Македонија и Првата светска војна“

Во државниот Архив на Република Македонија ќе се отвори изложбата „Одбележување на 100 годишнината од распарчувањето на Македонија и Првата светска војна“.

Изложбата ќе се промовира на 09 декември во 20:00 часот, во Иновативниот центар на Телеком (влезот е од плоштадот Македонија).

 

Share Button

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.