МОХАМЕД БЕНИС (Мароко) – Поетска вечер на Зимскиот поетски фестивал на СВП

Првото издание на Зимскиот поетски фестивал на Струшките вечери на поезијата ќе се одржи од 08 – 11 декември. Поетски читања, предавања и дискусии на врвни светски поетски имиња.

[su_slider source=”media: 5194″ limit=”1″ link=”lightbox” height=”720″ responsive=”no” title=”no” arrows=”no” pages=”no” mousewheel=”no” autoplay=”1″ speed=”0″][su_slider source=”media: 3570″ limit=”1″ link=”lightbox” width=”680″ height=”340″ responsive=”no” title=”no” arrows=”no” pages=”no” mousewheel=”no” autoplay=”0″] [su_slider source=”media: 3570″ limit=”1″ link=”lightbox” width=”720″ height=”380″ responsive=”no” title=”no” arrows=”no” pages=”no” mousewheel=”no” autoplay=”0″][su_slider source=”media: 1004″ limit=”1″ link=”lightbox” width=”360″ height=”560″ responsive=”no” title=”no” arrows=”no” pages=”no” mousewheel=”no” autoplay=”0″ speed=”0″][su_slider source=”media: 157,156,155,154,153,152″][/su_slider]


Мохамед Бенис (Мароко), Александар Шурбанов (Бугарија), Душко Новаковиќ (Србија), Виолета Танчева-Златева (Македонија).

Share Button

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.