Известување до сите обожаватели на книгата !!!

Читајте и донесете радост во домот за деца без родители!

На ден 12 и 19.12.2015 пред спомен куќата на Мајка Тереза здружението на писатели Манускрипт ќе одржи мини саем на книгата. Дел од добиените средства ќе се употребат за купување пакетчиња кои ќе се подарат во домот за деца без родители. Еден дел од книгите ќе бидат подарени и во еден од старечките домови во Скопје.

Повелете, посетете го овој мини саем и подновете се со нова книга.

 

 

Share Button

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.