ВЕВЧАНСКИ КАРНЕВАЛ 2016

Најголемиот европски фестивал на сатирата, ВЕВЧАНСКИ КАРНЕВАЛ 2016. е подготвен да ги пречека своите гости на најстарата карневалска традиција со уникатни маски, архаичност, таинственост и целосна непредвидливост на креативниот дух!

Дел од ВЕВЧАНСКИ КАРНЕВАЛ 2016 е и посебната музичка програма која ќе се одвива на 12ти и 13ти јануари, а организирана за дочек на Старата Нова година, која ќе биде одбележана и со голем огномет!

12. ЈАНУАРИ 2016 – Вторник:
Slatkaristika
S.A.R.S.
Brass Brothers

13. ЈАНУАРИ 2016 – Среда:
ЕСМА РЕЏЕПОВА
Naum Petreski
ИНФУЗИЈА + Перо Бели

Share Button

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.